Bölümümüzde 2023 1. Dönemi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek alan öğrencilerimize Teşekkür Belgesi takdim edildi.
11 Aralık 2023 | 12:43

Kimya Bölüm Başkanlığı tarafından 08 Aralık 2023 tarihinde Fakültemiz 75. Yıl Konferans Salonu’nda düzenlenen Töreninde Kimya Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Aliye ALTUNDAŞ danışmanlığında proje yürüten Arif KUM’a, Prof. Dr. Ali DİŞLİ danışmanlığında proje yürüten Ayşe İŞGÜZAR’a, Prof. Dr. Halil İbrahim ÜNAL danışmanlığında proje yürüten Aleyna YILMAZ’a Prof. Dr. Ümmühan ÖZDEMİR ÖZMEN danışmanlığında proje yürüten Fulya YILMAZ ile araştırmacı Gülnur DEVECİ’ye Prof. Dr. Nurşen SARI danışmanlığında proje yürüten Esma TAŞKIRAN’a, Prof. Dr. Servet ÇETE danışmanlığında proje yürüten Sema ÇORAKLI ile Erenel SAFTEKİN’e ve araştırmacı Ceyda DİDEM’e teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

teşekkür1-1

teşekkür2-1