Önlük Giyme Töreni
19 Aralık 2022 | 22:26

Bölümümüz tarafından “Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi.

 

Kimya Bölümümüz tarafından 1. Sınıf öğrencileri için MAD Parfüm Kozmetik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sponsorluğunda 16 Aralık 2022 tarihinde saat 14.30’da 75. Yıl Konferans Salonunda Kimya ailesine yeni katılan öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturma ve meslek aidiyetlerini güçlendirme amacıyla gelenekselleştirilen “Önlük Giyme Töreni” düzenlenmiştir. Moderatörlüğünü Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem EROL’ un yaptığı, Öğr. Gör. Kübra ÖZKAN HÜKÜM ve Arş. Gör. Görkem LİMAN’ın da görev aldığı törende Kimya Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali DİŞLİ açılış konuşmasını yaptıktan sonra Fakülte Dekanı Sayın Prof. Dr. Suat KIYAK konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.

 

Etkinliğe sponsor olan ve aynı zamanda 36 Kimya Bölümü öğrencisine burs desteği sağlayan MAD Parfüm Kozmetik Sanayi Anonim Şirketinden yetkililere teşekkür belgesi ve teşekkür plaketi takdimi Fakülte Dekanımız ve Bölüm Başkanımız tarafından yapılmıştır. Kimya Bölümü öğrencilerimize sağladığı burs desteğinden faydalanan öğrencilerimiz de kimyager yetiştirilmesine verdikleri önem ve desteklerinden dolayı MAD Parfüm Kozmetik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ ye teşekkürlerini sunmak amacıyla çiçek takdim etmişlerdir. 

 

Büyük bir heyecan ve katılım ile gerçekleşen, kimyager mesleği ile özdeşleşen önlük giyme töreni Kimya Bölümü değerli Öğretim Üyeleri tarafından öğrencilere beyaz önlük giydirilmesi ve ardından Kimya Bölümü Sosyal Komitesi tarafından sunulan ikramlar ile sona ermiştir.

 

 

   

     

 

background image