Bölümümüz Öğrencilerinin Başarısı
18 Kasım 2022 | 09:59

“2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programıkapsamında Bölümümüz öğrencelerinin hazırlamış olduğu 8(sekiz) proje destek almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve akademik danışmanlarını kutluyor, başarılar diliyoruz.

“2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenen projeler.

1. Tuğçe YILMAZ, Prof.Dr. Servet ÇETE “Yeni Sentezlenmiş Sülfonil Hidrazon Türevlerinin Asetilkolinesteraz Ve Bütirilkolinesteraz Aktiviteleri Üzerine, İnhibisyon Türünün Belirlenmesi”
  2. Ece ÖZKALAN, Dr.Öğ.Üy. Özlem EROL “Tarımsal Sanayi Atıklarından Elektrik Alan Duyarlı Akıllı Akışkan Eldesi”
  3. Yiğit ŞENCEOL, Prof.Dr. Serkan YAVUZ “Antitussif Aktivite Gösterebilecek 1,2,4-Oksadiazol Türevi Yeni Bileşiklerin Sentezi Ve Yapılarının Spektroskopik Yöntemlerle Aydınlatılması”
  4. Bengisu METE, Prof.Dr.Fatma ARSLAN “Yeşil Sentez İle Kahve Telvesinden Gümüş Nanopartikül Sentezi Ve Glukoz Biyosensörü Uygulaması”