Kimya Bölümü Öğrencileri Araştırma Projesi Posterlerini Sundu
4 Temmuz 2022 | 09:57

24.06.2022 tarihinde Kimya bölümü öğrencileri araştırma projelerini sundu. Etkinlik Fen Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Dişli’nin açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Kimya bölümü son sınıf öğrencileri bir yıl boyunca yapmış oldukları deneysel çalışmalarının posterlerini sundu. Poster sunumlarının yapıldığı etkinlikte, öğrenciler ve öğretim üyeleri hep bir arada bilimsel paylaşımlarla dolu bir gün geçirdi. Fen fakültesi bahçesinde açık havada yapılan etkinlik fizik, kimya, biyoloji, istatistik ve matematik bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra, kampüsteki birçok akademisyen ve öğrenci tarafından ilgiyle takip edildi. Analitik kimya, organik kimya, inorganik kimya, fizikokimya, biyokimya, gibi anabilim dallarında biyosensörler, nanomalzemeler, polimerler, elektrokimyasal teknikler, elektroreolojik sıvılar, enzimler, organik sentezler, kompleks bileşikler gibi birçok alanda araştırmalar yapan öğrenciler, gelecekte neler yapabileceklerini ispatladılar.

Etkinlik Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin birlikte toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.