LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

Kayıt yaptırıp, danışmanı atanmayan öğrencilerin danışman atama formlarını 17 Aralık 2016 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Bunun için izlenmesi gereken adımlar;

• Öğrencinin kayıt hakkı kazandığı dönmende öğrenci isteyen öğretim üyesi ile görüşerek onay olması ve danışman atama formunun danışman tarafından doldurulması gerekmektedir.

• Form doldurulduktan sonra Doç. Dr. Hayrettin Tümtürk’e onaylatılmalıdır.

• Bu form Anabilim dalı kurulunda görüşülmek üzere Bölüm sekreterliğine teslim edilmelidir.

Prof. Dr. Ali DİŞLİ

Kimya Anabilim Dalı Başkanı

Not: Danışman atama formu vermeyen öğrencilerin (daha önceki yıllarda kayıt yaptırmış olanlar dahil) danışmanları yeni yönetmeliğe göre  Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından herhangi bir bilim dalındaki öğretim üyesi üzerine yapılacaktır.